perjantai 29. lokakuuta 2010

Saamme halutessamme ostaa koululta löytyviä materiaaleja omaan käyttöön ja eilen kannoinkin kotiiin mukaan erivärisiä villoja. Aika varmasti suuntauduin luonnonläheisten värien puoleen ja tarttui mukaan vähän joulunpunaistakin. Huovutuksesta ei ole hirveästi kokemusta ja olenkin lukenut netistä aiheeseen liittyviä vinkkejä. Saas nähdä mitä näistä syntyy





tiistai 26. lokakuuta 2010

Ilolla ilmoitan että kaikki 43 pussukkaa ovat valmistuneet! Nyt ne on jo sysätty myyntiin ja nuo kukkaropussukat ovat odotetusti olleet kuumaa kamaa ja niitä täytynee tehtailla lissää.





maanantai 25. lokakuuta 2010

Voi kun toiset saa sitten helposti onnelliseksi! Tarmolle siihen riittää vanha farkunlahje vanulla täytettynä ja heittokahvalla varustettuna. Täytteeksi olisin toki voinut lisätä jotain muutakin, sillä vanu taitaa painaa liian vähän, jolloin lelu lentelee vähän minne sattuu. :) No, vähän haastetta sillekkin!






lauantai 23. lokakuuta 2010

Nämä muotit kerran kauan sitten esittelin...






...ja kyllähän ne viimein valmistui.







perjantai 22. lokakuuta 2010

Nyt on lopullisesti valmiina ensimmäiset myyntituotteet, jee! Nämä ovat magneettisydämiä






tiistai 19. lokakuuta 2010


PaaPii arpoo taas!
Halusin kokeilla välillä jotain erilaista, kun pussukat syntyvät jo vähän rutiinilla... Yhtään laukkua en ollut vielä tehnyt ja sopiva kangaskin löytyi, Anttilasta 2,99€/m, joten aloin suunnittelemaan. Päätin tehdä ihan perus kangaskassin, mutta halusin siihen jotain "jujua".
Se juju löytyykin sitten edessä olevasta taskusta ja laukun kahvoista, joiden en halunnut mukailevan perinteisten, vähän ehkä tylsienkin, kahvojen mallia. Melko työlästä oli osat tehdä ja sitten vielä letittääkin, mutta olen tyytyväinen. :) Laukun sisältä löytyy vielä pienempi tasku.
Ehkä omaan "tyyliin" tämä ei sovi, joten meneekin myyntiin ja toivottavasti joku sen omanlaisekseen kokee. :)





maanantai 18. lokakuuta 2010



Syysloma alkoi!
Tarkoituksena olisi olla aktiivinen ja joka päivä päivitellä tänne juttuja loman aikana. Saa nähdä miten käy, ainakin olisi paljon mitä kirjoitella.

keskiviikko 13. lokakuuta 2010

Nämä pussukat syntyivät yhtäkkisen inspiraation johdosta. Koulun varastosta löytyi muutama onneton palanen ihanaa lintukangasta, jota päätin käyttää nyt näihin.






maanantai 11. lokakuuta 2010

Kirpparihirmuna mieluisa löytö suomalaisesta oli tämä kirja. Halvalla se mukaan lähti ja kaikkea ihanaa se sisältää. :)